Smještajni kapaciteti na području Turističke zajednice

Na području Turističke zajednice možete naći smještaj u slijedećim smještajnim kapacitetima:

U centru grada Garešnice u ulici Vladimira Nazora 1 nalazi se Hotel Garić. Hotel Garić svojim gostima nudi 44 sobe, od toga 18 jednokrevetnih, 24 dvokrevetne i 2 apartmana. Svaka soba je klimatizirana i ima TV/SAT, tuš, WC, telefon i balkon s pogledom na gradsku jezgru. Gosti imaju 24h besplatan pristup Internetu te parking za automobile. Restoran ima kapacitet 300 mjesta u velikoj prostranoj dvorani. U restoranskoj ponudi nude se dnevno gotova jela ili jela a la carte sa moslavačkim specijalitetima te vrhunskom ponudom vina i moderno opremljena igraonicom za djecu.

Više na www.hotelgaric.com.

U blizina jezera Skresovi nalaze se sobe Obitelji Glavaš s tri zvjezdice pogodne za lovce, ribolovce, ciklo-turiste i kampere, udaljene samo 400m od centra grada gdje možete noćiti uživajući u miru prirode. Nudi  šest dvokrevetnih soba sa mogućnošću doručka, ručka i večere.

U neposrednoj blizina centra grada Garešnice  nalazi se Apartman OPG Balja s dva sunca, a osim ugodnog sna ovdje možete degustirati razne proizvode od meda. Nudi dvije spavaće sobe s po dva ležaja i veliki dnevni boravak.

Na samo 4 km od centra Grada Garešnice nalzi se studio apartman „Štimac“ pogodan za lovce, ribolovce, kampere i ciklo-turiste. Smještaj kapaciteta 2+2 osobe.

Studio apartman i apartman Jozić smješteni su u lijepo uređenom dvorištu s puno raznolikog cvijeća i drveća, dječjim igralištom, jezerom sa zlatnim ribicama i kornjačama te sjenicom i pečenjarom. Studio apartman kategorije tri zvjezdice, smještajnog kapaciteta dva kreveta, površine 26 m², te Apartman kategorije tri zvjezdice, smještajnog kapaciteta tri + dva kreveta, površine 63m².

Hotel Garić

U centru grada Garešnice u ulici Vladimira Nazora 1 nalazi se Hotel Garić. Hotel Garić svojim gostima nudi 44 sobe, od toga 18 jednokrevetnih, 24 dvokrevetne i 2 apartmana. Svaka soba je klimatizirana i ima TV/SAT, tuš, WC, telefon i balkon s pogledom na gradsku jezgru. Gosti imaju 24h besplatan pristup Internetu te parking za automobile. Restoran ima kapacitet 300 mjesta u velikoj prostranoj dvorani. U restoranskoj ponudi nude se dnevno gotova jela ili jela a la carte sa moslavačkim specijalitetima te vrhunskom ponudom vina i moderno opremljena igraonicom za djecu.

Hotel Garić ***

Kolodvorska 1

HR-43280 Garešnica

Tel:  +385 43 533 053

E-mail: recepcija@hotelgaric.hr

Više informacija na www.hotelgaric.com

 

Sobe obitelji Glavaš

Na magistralnom putu Barcs (Mađarska) – Kutina – Zagreb u centru Garešnice, Ulica Mate Lovraka 28, nalaze se sobe OBITELJ GLAVAŠ s tri zvjezdice ️⭐️⭐️⭐️ pogodne za lovce, ribolovce, ciklo-turiste i kampere.
U svojoj ponudi imaju uslugu noćenja i dnevnog odmora u šest dvokrevetnih soba s kupaonicama (tuš/kada i WC), a prema dogovoru nude i uslugu doručka, ručka ili večere u vlastitom ugostiteljskom objektu te šest vrhunskih kućica za boravak kućnih ljubimaca. Za sve korisnike osigurano je veliko osvijetljeno parkiralište.
Blizina jezera Skresovi i Sportskog parka nudi mogućnost šetnje ili vožnje po netaknutoj prirodi te uživanja u čarima garešničkog i moslavačkog kraja.

Sobe obitelji Glavaš

Mate Lovraka 28

HR-43280 Garešnica

Tel:  +385 98 699 868

E-mail: sinisa.glavas1@bj.t-com.hr

 

Apartman OPG Balja

U blizina centra grada Garešnice na adresi Andrije Lustiga Dade 8,  nalazi se Apartman OPG Balja s dva sunca. Nudi dvije spavaće sobe s po dva ležaja, kupaonicu s masažnim tušem i WC-om, veliki dnevni boravak s kuhinjom i mogućnošću dva dodatna ležaja, opremljen TV-om i besplatnim pristupom internetu. Gostima je na raspolaganju parkiralište s tri parkirna mjesta. Osim apartmana obitelj Balja se preko sto godina bavi pčelarstvom, te gosti imaju mogućnost posjetiti njihovo poljoprivredno gospodarstvo koje se nalazi nedaleko od samog apartmana. 

Apartman OPG Balja

Andrije Lustiga Dade 8

HR-43280 Garešnica

Tel:  +385 43 448 100

Mob: +385 98 998 5815

E-mail: info@opg-balja.hr

Više informacija na www.opg-balja.hr

 

Studio apartman „ Štimac“

Studio apartmani „ Štimac“ s tri zvjezdice nalaze se u Garešničkom Brestovcu, Brestovačka 67, na magistralnoj cesti od Barcsa (Mađarska) prema Zagrebu i na samo 4 km od centra Grada Garešnice.
Nude smještaj u dva studio-apartmana, „Tomy“ i „Matea“, za ukupno 8 osoba. Uz osiguran parking, svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu (WC/tuš-kada), TV, besplatni Wi-Fi te mogućnost korištenja perilice za pranje i sušenje rublja. Smještaj je pogodan za lovce, ribolovce, kampere i cikloturiste te pruža različite mogućnost uživanja u moslavačkom i garešničkom kraju.
Ugodan boravak u apartmanima žele vam ljubazni domaćini Ivana i Dejan Štimac!!

Apartmani „ Štimac“

Brestovačka 67,  Garešnički Brestovac

HR-43280 Garešnica

Mob:  +385 99 543 16 33

Mob: +385 98 182 75 05

E-mail: dstimac93@gmail.com, 

studio.stimac67@gmail.com

Studio apartman i apartman Jozić

Studio apartman i apartman Jozić nalaze se u Garešničkom Brestovcu, Brestovačka 65, u neposrednoj blizini Garešnice i samo 20km od autoceste A3. Smješteni su u lijepo uređenom dvorištu s puno raznolikog cvijeća i drveća, dječjim igralištom, jezerom sa zlatnim ribicama i kornjačama te sjenicom i pečenjarom.

Studio apartman kategorije tri zvjezdice, smještajnog kapaciteta dva kreveta, površine 26 m² sastoji se od potpuno i moderno opremljenog  prostora za blagovanje, kuhanje i spavanje te kupaonice.

Apartman kategorije tri zvjezdice, smještajnog kapaciteta tri + dva kreveta, površine 63m², sastoji se od potpuno i moderno opremljenog prostora za kuhanje, blagovanje i dnevni boravak, od spavaće sobe i kupaonice.

Gostima je raspolaganju besplatan Wi-Fi, parkiralište, spremište za bicikle i boksovi za pse.

Studio apartman i apartman Jozić pogodni su za lovce, planinare, bicikliste i obitelji s djecom kojima  pružaju mogućnost da upoznaju garešnički kraj i uživaju u njemu.

Vlasnici Studio apartmana i apartmana Jozić stoje Vam na usluzi i raduju se Vašem  dolasku.

Studio apartman i apartman Jozić

Brestovačka 65, Garešnički Brestovac

HR-43280 Garešnica

Mob:  +385 98 981 76 92

E-mail: jozicbozica.43@gmail.com

Više informacija na www.tzbbz.hr