Turistički vodič za Moslavinu, Bilogoru i Papuk

Mons Claudius Guide je turistički vodič specijaliziran za područjeMoslavine, Bilogore i Papuka koji će vas upoznati saprirodnim, povijesnim i drugim atrakcijama ovih regija i njihovim skrivenim ljepotama.
Ujednoi suradnik turističke agencije i destinacijske menadžment kompanije Rural Escape Tours s kojom kreira jedinstvene izlete i višednevne programe ukontinentalnim destinacijama kroz ponududoživljaja kulturnih, prirodnih i gastronomskih atrakcija uz aktivan odmor u prirodi, posjet povijesno-kulturnim znamenitostima te kušanje domaćih proizvoda na lokalnim poljoprivrednim gospodarstvima.
Ukoliko trebate uslugu turističkog vodiča ili voditelja putovanja na navedenim područjima, obratite nam se s povjerenjem i planirajte bijeg u prirodu i na selo.

Za individualne i grupne posjete u ponudi su sljedeći programi:
– Turistički razgled grada Garešnice
– Turistički razgled Hercegovca
– Turistički razgled Velike Trnovitice
– Planinarenje za laike(Traje: 4h)- Moslavina, Bilogora, Papuk – poludnevni izlet tijekom kojeg, uz osnove planinarenja, upoznajemo Moslavačku goru, Bilogoru ili Papuk, a namijenjenje svim ljubiteljima prirode i aktivnog odmora.
– Podgarić Sightseeing(Traje: 3h) – namijenjen svim ljubiteljima prirode i seoskog krajolika, a obuhvaća turistički obilazak sela Podgarić kao ruralnog područja u Moslavini.
– Garićgradska avantura(Traje: 2h)– namijenjena je svima onima koji žele upoznati Garić grad i usput saznati više o Moslavačkoj gori.
– Turistički razgled Garić grada(Traje: 1h) – Saznajte bogatu povijest Garić-grada, od osnovnih povijesnih činjenica do raznih legendi i usmenih predaja.
– Turistički razgled grada Bjelovara
– Turistički razgled grada Daruvara
– Turistički razgled grada Čazme
– Turistički razgled grada Grubišno Polje
– Tajne Vilinskog puta – bilogorska mitološka bića

RURAL ESCAPE TOURS

Rural Escape Tours je turistička agencija specijalizirana za ruralni turizam.
Svojim izletničkim programima i višednevnim putovanjima potiče na aktivni odmor u ruralnom području.
Rural Escape Tours radi na razvoju poslovanja kao DMK (destinacijske menadžment kompanije) za Moslavinu, Bilogoru i Papuk kako bi svi posjetitelji Bjelovarsko-bilogorske županije imali priliku iskusiti autentični način života u kontinentalnoj Hrvatskoj, otkriti netaknutu prirodu i tradiciju. Na isti način, želi potaknuti lokalno stanovništvo na aktivni odmor u svom kraju.
Uz bicikliranje, jahanje, planinarenje, pješačenje kombiniraju se aktivnosti posjeta i vinskim cestama, vinarijama, muzejima te galerijama.
Također, predstavlja jedinstvenu zbirku itinerara u regijama poput Like, Slavonije i Baranje uz kajakarenje, posjet pećinskom parku, parkovima prirode i nacionalnim parkovima.

Naše poslovanje:
• izrada i promocija turističke ponude na ruralnom području Hrvatske iinozemstva
• organizacija i provođenje jednodnevnih izleta i višednevnih putovanja
• posredovanje u smještaju
• izrada programa po mjeri