OTK Kurbla organizirao je jubilarni 10. Rally oldtimer vozila u Garešnici. S obzirom na vremenske uvjete okupio se lijepi broj sudionika, odnosno vozila, konkretno 53 automobila, 27 motocikala, 7 motocikala u pratnji. Sudjelovalo je 14 domaćih klubova i jedan iz Subotice.

Mjesto okupljanja bilo je na tržnici u Garešnici, gdje je sve sudionike čekao doručak, kolači i piće. Nakon pozdravne riječi zamjenika gradonačelnika, gospodina Josipa Bilandžije i voditeljice ureda TZ , gđe Romane Fezi Martinić, simboličnim poklonima nagrađen je jedan auto i jedan motocikl. Sponzor jedne od nagrada bio je OPG Vlahović.

Točno u podne krenula je promotina vožnja prema slijedećem planu : Garešnica – Hercegovac – Veliki Grđevac – Grubišno Polje – Garešnica. U Hercegovcu i Grubišnom Polju bila je okrijepa za sve sudionike, a u Velikom Grđevcu, uz okrijepu u centru mjesta, također i odličan grah na spomen – području ” Vlak u snijegu “.

Nakon povratka u Garešnicu, u prostoru tvrtke Prodanić d. o. o. uslijedila je dodjela priznanja i zahvalnica sudionicima susreta, te zajednički domjenak. Pomoć u realizaciji ovog domjenka, dali su i članovi Udruge specijalne policije iz domovinskog rata “RIS” Kutina – Podružnica Garešnica, koji su se nesebično trudili da na našim stolovima ničega ne nedostaje!

Zahvaljujemo gđi Đurđici Baić i gospodinu Zlatku na fotografijama!