Polako ulazimo u najčarobnije vrijeme u godini kada Garešnica živi svoju blagdansku priču na manifestaciji Advent u Garešnici.

Božićno vrijeme vrijeme ljubavi, veselja, lampica i poklona. To je vrijeme u kojem se svi okupljamo oko blagdanskog stola i provodimo vrijeme s ljudima do kojih nam je najviše stalo.

Ovih blagdana osjetite pravu božićnu čaroliju i posjetite Advent u Garešnici.

Sudjelujte u kreativnoj božićnoj radionici, promociji knjige ili večeri poezije i glazbe. Proveselite se s prijateljima i obitelji uz pjesmu i ukusne slastice ili kupite poklon za vama dragu osobu na Božićnom sajmu.

S veseljem dočekajte Djeda Mraza te uživajte u plesnim priredbama koje su za sve Vas pripremili učenici osnovne i glazbene škole te mažoretkinje.

Svake subote pozivamo Vas na Trg hrvatskih branitelja na blagoslov i paljenje adventskih svijeća – Nade, Mira, Ljubavi i Radosti, a 25. prosinca, na sam Božić, nakon mise polnoćke svratite na tradicionalno veselo druženje.

Od 2.12. do 31.12. posjetite Grad Garešnicu, idealnu destinaciju za vikend-odmor. Odsjednite u jednom od naših smještajnih objekata, kušajte domaće i tradicionalne specijalitete našeg kraja i prošećite ukrašenim gradskim ulicama i parkovima. Uživajte u bogatom božićnom programu te se s velikim smiješkom oprostite se od 2023. godine uz dječji doček na Trgu hrvatskih branitelja.